tecnica  TITELLES I MÚSICA EN VIU
 public A PARTIR DE 3 ANYS
 espai  TEATRES AMB CÀMERA NEGRE
 durada  50 MINUTS

Sinòpsis

Tot seguint la melodia del violoncel i el violí, un tros de fusta comença a moure’s. Poc a poc, s’aixeca, es mira les mans, camina. Neix el titella.
Benvinguts al nostre concert animat. Un espectacle on titelles i música en viu comparteixen escenari per explicar-nos la història, ben coneguda, de Ton i Guida a la caseta de sucre.
Els nostres protagonistes donaran cos a un repertori musical extret de la tradició centreeuropea de principis del segle XX. Sentirem peces dels compositors Zoltán Kodály i Béla Bartók. Aquests autors varen recuperar melodies de la música tradicional. D’aquesta manera volien reparar l’esquerda que dividia la música culta de la popular. El nostre espectacle comparteix aquesta il·lusió d’acostar universos. En aquest cas l’objectiu és fer arribar la música contemporània al públic més petit.
A través dels titelles volem fer visible el poder narratiu de la música. La fusió d’aquests dos gèneres es converteix en un llenguatge ideal per a adreçar-se als infants. Alhora, suposa també una bona oportunitat per a tots els públics de revisar aquest conte popular i gaudir d’un concert amb un format ben original.

Fitxa Artítica

Violí: Laia Pujolassos
Violoncel: Laura Sanz
Titellaires: Roger Casadellà i Laura Viladrich
Construcció de les titelles i Escenografia: Mariona Parera
Música: Fragments de Zoltán Kodály i Béla Bartók
Il·luminació: Laura Aguiló
Direcció: Roger Casadellà
Fotografies: La Cristina Fotografia
Vídeo: Dídac Cadadellà

Descàrregues

Dossier
Cartell
Raider de Llums
Fotografies


 

Google+