tecnica  TITELLES
 public A PARTIR DE 2 ANYS
 espai ESPECTACLE DE CARRER I SALA
 durada  50 MINUTS

Sinòpsis

….i ara…. dibuixa’m el mar Mediterrani!
Els Colors del Mediterrani un viatge per les ribes d’aquest mar acompanyats pel Petit Príncep. Aquest personatge tan conegut demana al seu amic pilot que li dibuixi el mar Mediterrani. El pilot li proposa un viatge a través de les ribes del Mediterrani on podrà sentir diferents històries i obtindrà en cada una d’elles un color per pintar el seu quadre. Ulisses, Romeu i Julieta o el Patufet, són alguns dels personatges que anirà trobant sempre mirant d’escapar de l’Oblit qui vol acabar amb les històries del passat i robar tots els colors.
Els Colors del Mediterrani un viatge a través dels contes. Contes populars, contes de la literatura clàssica, moderna i contemporània, contes diferents però tots ells relacionats amb un país, un poble i un color del Mediterrani. Una versió lliure, actual i divertida sobre els personatges i rondalles imprescindibles de la cultura Mediterrània.
Espectacle de carrer o sala amb titelles de guant i castellet. Un espectacle en què l’escenografia es va transformant i bastint dels diferents colors que cada història ens dóna i en que podrem gaudir de música en directe.
Gràcies a tots per ajudar-me a fer aquest dibuix! Ara ja sé que el mar Mediterrani és un lloc ple de persones diferents, pobles diferents i fins i tot tradicions diferents. Però estem units per aquests colors, el nostre mar és el mateix, som un únic poble: el Mediterrani.

Fitxa Artítica

Titellaires: Roger Casadellà i Laura Viladrich
Construcció de les titelles: Bufallums
Construcció Escenografia: La muscària
Direcció: Anna Enrich
Producció: Servei a les persones de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Fotografies: Labelie Fotografia
Vídeo: Dídac Cadadellà

Descàrregues

Dossier
Cartell
Fotografies


 

Google+